Beste Klooiers,
Bij deze nodigen wij jou uit om mee te doen aan het klooitoernooi 2019 op Zaterdag 28 en Zondag 29 september. Dit is traditiegetrouw altijd in het laatste weekend van september.

Inschrijving
In de bijlage staat het klooitoernooi reglement en het inschrijfformulier.
Vermeld bij de aanmelding a.u.b. uit hoeveel mensen je team ongeveer gaat bestaan. Dit is met name van belang voor de left-over aanmeldingen. Wij spelen dit jaar met maximaal 10 veldspelers, indien dit bij beide teams mogelijk is. Alle verdere relevante informatie m.b.t. het aanmelden staan in het inschrijfformulier (klik hier om het formulier te downloaden). Ook als je niet mee kunt spelen, zien wij je graag op het klooitoernooi als publiek verschijnen om de teams aan te moedigen.

Left-over-team
We proberen dit jaar weer eventuele ‘left-over’ teams bij elkaar te krijgen. Hier kun je voor inschrijven als je bijvoorbeeld alleen bent of geen compleet team bij elkaar kunt krijgen. Wij stellen dan teams voor jullie samen van ± 10 man, zodat er toch nog lekker gespeeld kan worden. De kosten hiervoor zijn €2,50 pp!

Vrijwilligers

Wij doen ook een beroep op de leden en ouders om als vrijwilligers te helpen bij de bar, frietkot en opbouwen van de accommodatie. Je kunt via een mail aangeven als je wat vrijwilligers werk wilt doen. Wij zullen dan in overleg met de vrijwilligers een schema maken. Ook zoeken wij nog enkele vrijwilligers die de commissie willen versterken! Wij zullen op woensdag avond 25 en vrijdag avond 27 september de accommodatie klaarmaken, hulp is zeker welkom!

BBQ/eten
Tevens wordt er dit jaar weer op de zaterdag een LUXE BBQ georganiseerd, deelname hieraan kost 12,50 euro pp. En voor kinderen (t/m 12 jaar) à 5,00 euro per kind. Het vlees wordt voor je gebakken en de salades worden in buffetvorm beschikbaar gesteld. Er wordt tevens rekening gehouden met vegetariërs, vermeld dit ook even bij de aanmelding.

Slaapplekken (Scouting accommodatie 200 meter van het clubhuis):
– Dit is een groot gebouw waar je voor €5,00 pp. (met maximaal 40 personen) mag blijven slapen. Je moet wel zelf matras/luchtbed enz. meenemen, maar de accommodatie is in zalen verdeeld en heeft een eigen keuken en diverse douches (zie foto).Aanvangstijden + betaling

We beginnen beide dagen om 10.00 uur (de koffie staat dan al klaar), zorg dat je op tijd bent! Houd er tevens mee dat alle teams ook ingedeeld worden om wedstrijden te scheidsen. Is dit niet mogelijk, geef dit dan tijdig aan! Wegens het regelen en organiseren van activiteiten zouden wij graag vóór 1 september het geld overgemaakt zien op bankrekening NL59 RABO 0110 2858 59 t.n.v. BSC Bullfighters Cuijk, O.V.V. Klooitoernooi 2019 + de naam van het team.

Tot slot hopen wij jullie allen te zien bij het klooitoernooi 2019! Laten we er een gezellig weekend van maken.

Met vriendelijke groet, de toernooicommissie:
Jeroen Kokke, René Kokke, Geert-Jan Hermans, Johan Vos 

 Email adres: toernooi@www.bullfighters.nl of toernooi.bullfighters@gmail.com

Honk- en Softbalclub Bullfighters, Sportpark “De Groenendijkse Kampen” Sportlaan 1, Cuijk.

Reglement Klooitoernooi 2019

 • Per team mogen er maar 3 ervaren honkballers, softballers opgesteld worden, deze en de zeer ervaren klooiers dienen anders handig te slaan (rechtshandigen slaan links en linkshandigen slaan rechts). Wij spelen dit jaar met maximaal 10 veldspelers, indien dit bij beide teams mogelijk is.
 • Er mogen geen slidings gemaakt worden!!! Indien je dit toch doet ben je uit, zonder waarschuwing!!!
 • Na een slag de knuppel aan de zijkant wegwerpen/leggen, naar achteren gooien = uit.
 • Bij deelname van kleine/jonge kinderen het speelplezier proberen te bevorderen. (I.v.m. het wedstrijdelement zou je echter bijv. de punten van hun niet mee kunnen laten tellen, spreek dit onderling af).
 • De wedstrijden duren 60 minuten en na 60 minuten mag er niet aan een nieuwe inning begonnen worden, maar men mag de inning wel afmaken Hier is maximaal 20 minuten de tijd voor, anders geldt de stand op dat moment.
 • Bij 3 slag ben je altijd uit, ook bij een doorgeschoten bal. Dus mis je bij 2 slag de laatste slagbal, dan ben je automatisch uit.
 • Er kunnen geen homeruns geslagen worden, er geldt een maximum van 2 honken behalve bij de 10e slagman/vrouw.
 • Er mogen geen honken gestolen worden. Er mag pas gelopen worden bij een geslagen Bij een doorgeschoten bal op de honken mag je maximaal twee honken lopen.
 • Na 3 nullen of 10 slagmensen gaat men wisselen, maar bij de 10e slagman/vrouw moet de bal wel eerder op de thuisplaat zijn dan de loper, of de derde nul moet alsnog in het veld gemaakt worden. Krijgt de 10e slagman/vrouw 4 wijd, dan wordt er een tosbal gegooid.
 • Niet spelende teams leveren de scheidsrechter en zorg ervoor dat je tijdig een scheidsrechter tot je beschikking hebt want de tijd is krap en we willen tijdig beginnen en tijdig eindigen.
 • Op en rond het veld staan voldoende afvalbakken en wij willen jullie dan ook vragen om deze veelvuldig te gebruiken, zodat we aan het eind van het toernooi een schoon sportpark achter kunnen laten. (Soort bij soort)
 • Geleende handschoenen noteren bij de wedstrijdtafel en graag terugbrengen na de laatst gespeelde wedstrijd, ook op zaterdag!
 • Deelname aan het toernooi en het parkeren bij de accommodatie is op eigen risico.

Tot slot wenst de Klooicommissie iedereen een heel prettig toernooi toe en vergeet niet dat het belangrijker is om mee te doen, dan om te winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu