Op 5 oktober hebben de honkbal pupillen van Bullfighters uit Cuijk thuis de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld tegen de pupillen van de Royals uit Boxmeer. Deze wedstrijd werd na een spannende strijd beslist in de laatste gelijkmakende inning waarbij een 8-10 achterstand werd omgezet naar een 14-10 overwinning. De wedstrijd voor het kampioenschap was op 28 september al gespeeld tegen All-in uit Veldhoven. Bij deze thuiswedstrijd was er lekker veel publiek aanwezig omdat de wedstrijd samenviel met het jaarlijkse Klooitoernooi. Deze wedstrijd had een heel sterke opening, waarbij in de eerste inning meteen een mooie dubbel werd gemaakt door de Bullfighters. Bij een dubbel worden er twee tegenstanders uitgemaakt in 1 slagbeurt. Uiteindelijk werd er tegen All-in gewonnen met 12-8. Hierdoor zijn de pupillen van de Bullfighters voor het tweede jaar op rij kampioen geworden!

Afgelopen zaterdag heeft het team samen met de coach onder de klanken van “K-K- kampioenen” op de platte kar een rit gemaakt door de Valuwe en het centrum van Cuijk. Onderweg kregen we overal leuke reacties van mensen langs de kant.

Zonder alle vrijwilligers die elke week weer klaar staan voor onze mooie club was dit niet mogelijk geweest. Bij deze nogmaals hartelijk bedankt. En nou maar hopen dat we volgend jaar bij de aspiranten ook zo’n mooi resultaat kunnen behalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu