Op 6 oktober hebben de honkbal pupillen van Bullfighters uit Cuijk de laatste en beslissende wedstrijd van het seizoen gespeeld tegen de pupillen van Hazenkamp uit Nijmegen.

De wedstrijd is aan de Groenedijkse kampen in Cuijk gespeeld  met behoorlijk wat enthousiaste toeschouwers!

Na een mooie actie in de eerste inning,waarbij Quinn op een doorgeschoten bal het eerste punt voor Hazekamp binnen liep waren de Bullfighters aan slag. De eerste slagman Simon weet er meteen wel raad mee en slaat een prachtige HOMERUN.

Vervolgens komen er in de eerste inning 5 punten binnen voor Bullfighters waarbij een mooie tweehonkslag van Gijs en de laatste slag van Milou waarmee toch een punt binnen komt zeker gemeld moeten worden.

In de tweede inning komt Hazenkamp niet op de honken en wordt er al snel weer gewisseld. Dan zijn de Bullfighters los. Eerst een lekker slag van Bram K. Die wordt gevolgd door nog een HOMERUN van Simon. Daarna denk Sverre dat kan ik ook. En daar was HOMERUN nummer Sverre loopt daarbij zo hard dat hij samen met Niek over de thuisplaat komt! Maar de koek is in deze mooie inning nog niet op want ook Tygo weet een HOMERUN te slaan.

In de derde en laatste inning slaat Niels van Hazekamp nog een mooie HOMERUN wat de teller voor de wedstrijd op 5 zet. De Bullfighters pakken in de laatste inning nog 4 punten. Waardoor de eind uitslag op 15-2 voor de Bullfighters komt.

Door deze winst zijn de Pupillen van de Bullfighters kampioen geworden. Stiekem was hier al een beetje op gerekend en opeens was er een platte kar (met veiligheidshek) prachtig versierd met ballonnen van Ballonnenidee Cuijk en muziek erop. De kinderchampagne werd ontkurkt en de tocht door het centrum van Cuijk kon beginnen. Onderweg alleen maar leuke reacties van mensen langs de kant!

We willen alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt graag bedanken. En nou maar hopen dat de heren van Bullfighters volgend seizoen ook zo’n stunt kunnen laten zien!

1 reactie. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu