Back to Top

Klooitoernooi 2023

Beginnend op 23 september 2023 10:00

Beste (oud) Klooiers, 

 

Via onze website en kun je je nu inschrijven voor het Klooitoernooi gehouden op zaterdag 23 en zondag 24 september 2023!

Bij het klooitoernooi worden er softbalwedstrijden gespeeld op recreatief (onervaren) speelniveau voor jong en oud. Het is een leuke manier om samen met familie, vrienden, kennissen of als onderdeel van je oud honk- softbalteam een aantal softbalwedstrijden te spelen, uiteraard met aangepaste spelregels. Waarbij (voor het overgrote gedeelte) geldt dat het meedoen belangrijker is dan het winnen. Mocht je de website nog wat lastig vinden dan kun je je uiteraard ook nog op de oude manier via de mail aanmelden. Zie hiervoor de informatie bij het kopje inschrijven en betalen.

 

Aanvangstijden

We beginnen beide dagen om 10:00 uur (de koffie staat al eerder klaar), zorg dat je op tijd bent! Ook worden de teams ingedeeld om te scheidsen, houd hier rekening mee.

Het schema zal van tevoren worden gedeeld via de teamcaptains. Je kan een team ook voor 1 dag aanmelden. De inschrijfkosten betreffen:

- Zaterdag 23 september en zondag 25 september (€ 25,- inschrijfgeld)

- Zaterdag 23 september (€ 25,- inschrijfgeld)

- Zondag 24 september (€ 25,- inschrijfgeld) 

 

Left-over-team (voor spelers die geen eigen team hebben, maar wel graag mee willen doen!)

Elk jaar zijn er spelers die geen eigen team hebben of kunnen vormen, geef bij de aanmelding aan welke dagen jij mee gaat doen. Kom jij net wat spelers tekort om een eigen team te vormen, geef je dan alsnog op!

En vermeldt hierbij hoeveel spelers je elke dag hebt, dan vullen wij dit aan. Dus ook als je geen (compleet) team hebt kun je gewoon inschrijven! De kosten voor een left-over zijn (€ 2,50 inschrijfgeld per persoon). 

 

BBQ Zaterdag (+- 18:30-20:30)

Wij gaan weer een heerlijke BBQ voor jullie verzorgen.

- €17,50,- pp

- kinderen (t/m 12 jaar) à €10,- per kind

 

Inschrijven en betalen

- Via de website:

Inschrijven én betalen kan door op deze site je in te schrijven vóór 11 september, klik hiervoor op deelnemen. 

 

- Per mail:

Stuur een reactie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeldt dan per mail hoeveel dagen je meedoet, de (voorlopige) teamnaam, het aantal spelers, het aantal BBQ'ers en de samenstelling van de groep (veel jonge kinderen/ volwassen/ ervaren oud honkballers etc.), dit helpt ons straks bij het opstellen van het wedstrijdschema. Je kunt het geld overmaken op bankrekening NL59 RABO 0110 2858 59 t.n.v. BSC Bullfighters Cuijk O.V.V. Klooitoernooi 2023 + team naam. 

 

Tevens moeten vóór 14 september de overige betalingen binnen zijn. Tijdens het toernooi kan er op de club gepind worden.

Extra mee-etende personen voor de BBQ minimaal voor 14 september opgeven.

Let op! Het aantal opgegeven personen voor de BBQ, wordt in rekening gebracht en zal moeten worden voldaan.

Tot slot de vermelding dat deelname en parkeren op eigen risico geschiedt.

Vragen

Meer info kun je krijgen per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Met vriendelijke groet,

De Toernooicommissie